Nou equipament

Badalona i Territori firmen la construcció d'un centre per a discapacitats

A l'actual seu de la fundació es construiran vivendes de lloguer social

reuni-ajb-i-territori

reuni-ajb-i-territori

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Badalona i el departament de Territori i Sostenibilitat han firmat avui un conveni per a la cessió d’un terreny de l’Incasòl al barri badaloní de Pomar, on es construirà el centre d’ocupació per a joves amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Badalona Capaç.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha mantingut avui a Badalona una reunió bilateral amb l’alcalde Álex Pastor, en la qual, entre altres temes, han acordat la cessió d’aquests terrenys públics al consistori en un conveni que s’haurà d’aprovar en el ple municipal d’aquest mes.

Calvet ha explicat que es tracta d’"un conveni que ja ha rebut el vistiplau de totes les parts" i que, després de la previsible aprovació per part del ple municipal, haurà de ser revalidat per l’Incasòl, per després procedir a la modificació urbanística del solar que acollirà el nou centre de la fundació.

Notícies relacionades

Després de la modificació urbanística, el projecte haurà de tornar a passar pel ple municipal per ser aprovat provisionalment. El conseller ha assenyalat que esperen poder obtenir aquesta aprovació provisional "abans del maig del 2019", perquè pugui ser aprovada definitivament per la Generalitat com més aviat millor, malgrat que no ha volgut donar cap pista sobre la data estimada per a l’inici de les obres.

Calvet també ha destacat que a l’actual seu de la fundació, que quedarà buida després de l’edificació del nou centre, es construiran vivendes de lloguer social, per complir amb "la voluntat d’incrementar el parc públic de vivenda".

a l’actual seu de la fundació, es construiran vivendes de lloguer social,Més notícies de Badalona