Nous projectes

L'alcalde de Badalona busca el recolzament de l'executiu espanyol

Pastor demana a Cunillera finançament per a les obres d'allargament del passeig Marítim i la reforma de la franja costanera del barri de la Mora

foto 3396823

foto 3396823

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per segona vegada des del seu nomenament, la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha visitat aquest matí Badalona. Igual que ho va fer el 20 de juliol passat, l’alcalde de la ciutat, Àlex Pastor, ha buscat el recolzament del nou executiu espanyol per desencallar temes importants per a la ciutat.

Concretament, l’alcalde ha demanat a la delegada del Govern a Catalunya la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient per a l’allargament del passeig Marítim fins a Sant Adrià de Besòs,  i la descontaminació i la recuperació per a l’ús de la ciutadania dels solars i de la franja costanera del barri de la Mora de Badalona; zones que han visitat conjuntament amb la companyia de l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau.

Notícies relacionades

Com a valoració de la trobada, Pastor ha destacat precisament la bona sintonia amb la nova delegada del Govern i ha afegit que "només des de la col·laboració i la unió de totes les administracions implicades es podran tirar endavant projectes tan necessaris com la recuperació de tota la façana marítima de la ciutat".

Més notícies de Badalona