Nou centre

Pastor presumeix d'haver desbloquejat la futura escola bressol de Montigalà

L'Ajuntament de Badalona obre la licitació per redactar el projecte executiu del centre, pendent des del 2010

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Badalona ha desbloquejat l’escola bressol pendent de construir al barri de Montigalà. El consistori ha anunciat que aquest dimecres ha sortit a licitació el contracte del servei d’assistència tècnica per a la redacció del projecte executiu del nou centre.

El contracte inclou la redacció de tots els documents necessaris per poder executar l’obra a partir del projecte bàsic existent des del desembre del 2010, quan es va planificar una llar de 107 places. Es tracta de l’estudi geotècnic, el projecte executiu, el projecte d’activitat, el disseny de la senyalística i l’anàlisi dels costos d’explotació i de manteniment de l’edifici.

Una vegada adjudicat el contracte, l’empresa encarregada tindrà un termini de tres mesos per redactar el projecte. L’alcalde de Badalona,Álex Pastor, s’ha vanagloriat d’haver obert el concurs públic per tirar endavant l'escola bressol de Montigalà i ha carregat contra l’anterior govern de Dolors Sabater.

Notícies relacionades

"El retard en la gestió i la paràlisi a què ens tenia sotmesos l’anterior govern farà materialment impossible que les famílies puguin iniciar el curs 2019-2020 en aquest centre educatiu", va etzibar, augurant que el centre podria obrir a començaments del 2020.

Més notícies de Badalona