Tempesta política

Dolors Sabater: "No s'entendria que el PSC pactés amb el PP"

L'alcaldessa de Badalona recorda que si hi ha d'haver algun canvi, "d'aquí a un any hi ha eleccions"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha assegurat aquest dijous que "no s’entendria" que el PSC pactés amb PP per desbancar-la de l’alcaldia i ha afirmat que els motius que el juny del 2013 la van portar a formar un acord amb els socialistes, entre d’altres, continuen "vigents". "Seria molt estrany que ara s’aturés aquesta remuntada de dignitat i de drets que el PSC va facilitar, no s’entendria", ha defensat l’alcaldessa de Badalona en una entrevista a 'Nació Digital’, on ha afegit que la ciutat "necessita continuar en la recuperació de drets durant aquests tres anys sense polítiques del PP al govern".

Sabater, d’altra banda, ha assenyalat que "si hi ha d’haver un canvi, d’aquí a un any hi ha noves eleccions i ja hi haurà temps de fer una nova campanya política".

Notícies relacionades

El president del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, va anunciar aquest dimecres que renunciava a liderar la moció de censura per fer fora l’alcaldessa Dolors Sabater (Guanyem Badalona en Comú) i que els 10 regidors populars votarien a favor del candidat del PSC, Àlex Pastor.

En roda de premsa, Albiol va explicar que feia aquest "sacrifici" perquè Badalona no es pot permetre estar un any més "en mans d’un govern municipal que ha posat la ciutat al servei de l’independentisme” "El que faig és un oferiment sincer, sense lletra petita ni condicions," va destacar.