ESCOLA RAFAEL ALBERTI

Un grup de 6è primària de Badalona, guardonat al Festival de Cine no professional de Donostia

El curt de ficció guardonat es va elaborar dins del projecte "Cinema en curs", un programa que promou l'associació cultural A Bao A Qu

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un grup d'alumnes de 6è de primària de l'Escola Rafael Alberti de Badalona ha guanyat el premi al millor curtmetratge, en la categoria d'educació primària, en el III Festival Internacional de Cine no professional de Donostia, Begiradak Zinemaldia 2017, amb la pel·lícula "Mireia i Sula".

El curtmetratge de ficció que ha sigut guardonat es va elaborar dins del projecte "Cinema en curs", un programa que promou l'associació cultural A Bao A Qu i que té l'objectiu de "desenvolupar les potències pedagògiques del cinema a les escoles", ha informat l'Ajuntament de Badalona en un comunicat.

La pel·lícula "Mireia i Sula" ha competit amb un altre film, titulat "In Crescendo", que va ser realitzat per alumnes de 1r de Batxillerat de l'IES Rey Pastor de Madrid.

Ja s'havia presentat a Filmets

El curtmetratge dels estudiants de l'Escola Rafael Alberti ja s'havia presentat al Filmets - Badalona Film Festival, el festival de curtmetratges de la ciutat.

Notícies relacionades

El Festival Internacional de Cinema no professional de Donostia està dirigit a escoles, col·lectius, associacions o estudiants universitaris que no siguin del sector, amb l'objectiu d'"oferir un espai on diferents centres educatius puguin veure els curtmetratges realitzats pels estudiants".

Més notícies de Badalona a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA