A BADALONA

Els Mossos tanquen un punt de venda de cocaïna a Sant Roc

La policia va trobar les dosis amagades en globus de joguina

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts

Un operatiu contra el tràfic de drogues posat en marxa aquest dimecres, 28 de desembre, va acabar amb cinc detinguts i el tancament d'un punt de venda de cocaïna al barri badaloní de Sant Roc. En aquesta vivenda es guardava la droga amagada en globus de joguina.

En el marc de l'operatiu els Mossos van entrar en cinc vivendes, dues a Badalona i tres als districtes de Sants-Montjuïc i Nou Barris de Barcelona. Com a resultat de la intervenció es van detenir cinc persones, quatre homes i una dona, i es van intervenir prop de 80 grams de cocaïna preparada per a la venda.

Notícies relacionades

En concret, 239 dosis, que estaven amagades en globus, presumiblement per desfer-se de la droga més fàcilment. També es van intervenir prop de 17.000 euros en efectiu i aparells d'electrònica (ordinadors portàtils, tauletes...), que podrien estar relacionats amb delictes de receptació i que alguns compradors de droga utilitzarien com a moneda de canvi en la compra de substàncies. Aquest fet, però, encara s'està investigant.

La investigació es va iniciar fa unes setmanes quan els agents van tenir coneixement per diverses informacions, entre les quals destacaven les queixes veïnals i d'associacions de la zona, que en un domicili del barri de Sant Roc s'oferia droga.