a cops i mossegades

Violenta batussa entre clans a l'hospital de Can Ruti

Famílies rivals s'enfronten a cops després d'un apunyalament en les consultes del centre sanitari

Un tiroteig a Badalona el mes de juny passat, possible detonant de la venjança

icoy35708425 dilluns  11 abril 2011 18 46 foto  acn   norma vidal  l hosp160928170435

icoy35708425 dilluns 11 abril 2011 18 46 foto acn norma vidal l hosp160928170435

1
Es llegeix en minuts
MANUEL ARENAS / BADALONA

L'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), de Badalona, ha sigut escenari d'un violent enfrontament entre clans gitanos aquest dimecres. La baralla s'ha saldat amb diversos ferits, almenys un d'ells per arma blanca, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. El centre sanitari ha confirmat que els ferits han sigut atesos al mateix hospital al llarg del dia.

La baralla s'ha produït per una revenja entre els dos grups rivals. Ha sigut la continuació de la disputa que va transcórrer al barri de Sant Roc de Badalona el 14 de juny passat. En aquella ocasió, una discussió matrimonial va provocar que les famílies dels dos clans intervinguessin i deixessin tres persones ferides per tret d'arma de foc.

Els fets s'han produït al llarg d'aquest matí, quan una dona n'ha apunyalat una altra a l'exterior de les instal·lacions del centre sanitari davant de desenes de pacients i treballadors. “Li ha clavat tres o quatre punyalades”, ha relatat un testimoni a aquest diari.

BATUSSA DAVANT D'URGÈNCIES

Malgrat que l'agressora ha sigut immobilitzada, els fets no s'han acabat aquí. Diversos testimonis han explicat que integrants de les famílies de la víctima i l'agressora s'han citat als voltants de l'hospital per continuar l'enfrontament. “Ha sigut fora de les consultes d'urgències”, han precisat fonts de Can Ruti. "Han arribat en cotxes i s'han embrancat a cops i mossegades", ha afegit un dels testimonis.

Notícies relacionades

Les patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Badalona, que s'han desplaçat al lloc de la batussa al voltant de les dotzedel migdia, han tingut molts problemes per calmar els ànims i frenar la baralla. Una vegada allà, han identificat els components dels dos grups, si bé no s'han practicat detencions.

Cap a les set del vespre els agents encara estaven prenent declaracions i interposant denúncies a les oficines dels Mossos d’Esquadra de Badalona. A partir d'ara, s'iniciarà una investigació per aclarir el cas.