Nike equiparà el CF Badalona

La marca presenta els dissenys que lluirà el primer equip durant la temporada 2015-2016

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / BADALONA

Nike s'encarregarà dels nous equipaments del primer equip del CF Badalona per a la temporada 2015-2016. Un acord que, segons els responsables de l'entitat, és un important catalitzador per a la imatge del club i la seva identificació amb la ciutat.

El president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, i el responsable de Nike Team Sports, Oriol Solé, han assegurat durant la presentació que aquesta mena de col·laboracions van encaminades a fer créixer el CF Badalona, el futbol i, per extensió, tot l'esport badaloní, “sovint amb un potencial per explotar”.

El nou disseny de la roba de joc del CF Badalona incorpora quatre patrocinadors: l'empresa de transports TUSGSAL a la part davantera, la casa d'apostes esportives Sportium a l'esquena, el concessionari de Ford Covesa a la màniga dreta i el centre mèdic Dígest Medical Group a la part frontal de les mitges.

Notícies relacionades

El primer entrenador, Manolo González, i els jugadors Fran Grima, Toni Lao, Juan Pablo Amantini i José Miguel Morales han servit de models per a la posada en escena dels equips a la botiga Benitosports del centre comercial Magic.

Més notícies de Badalona 

Temes:

Nike