Anar al contingut

L'Obert Internacional d'Escacs de Badalona arriba a l'edició 40

És un dels tornejos més importants de Catalunya, tant pels seus 300 participants com per la qualitat del joc

J. S. / Badalona

Des d'aquest dissabte dia 2,  Badalona acull la quarantena edició del Open Internacional d’Escacs-III Memorial Miquel Castellà i Gili, un dels tornejos més importants de Catalunya, tant per la quantitat dels participants (300) com per la qualitat del joc, ja que ocupa el cinquè lloc del rànquing nacional.

La competició té lloc al Centre Cívic la Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori, s/n) i l'organitza el Club d’Escacs Sant Josep amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració, entre d'altres, de la Federació Catalana d’Escacs. El torneig recorda precisament la figura de l'expresident del Club d’Escacs Sant Josep, Miquel Castellà.

Forma part del XI Circuit Català d’Oberts Internacionals i és puntuable per al rànquing de l'ELO (català), FEDA (espanyol) i FIDE (internacional).

Les partides del torneig es juguen diàriament a les 17 hores fins al dissabte 10 d'agost, dia que es farà la final. Pel que fa al sistema de joc, es juga pel sistema suís a 9 rondes (ronda diària).

Des de la primera ronda, les partides de les cinc primeres taules es poden seguir en directe en internet per mitjà de la web www.ajedreznd.com, www.openbadalona.com i www.fcde.org.

Més notícies de Badalona en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA


 

0 Comentaris
cargando