Joan Soler guanya el XXII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa

Andreu Martín, Josep Fàbrega i Sebastià Portell van ser els altres premiats de la Nit Literària

1
Es llegeix en minuts
LAIA NONELL / Badalona

L'Espai Betúlia va ser l'escollit per acollir la Nit Literària de Badalona, una cerimònia que va tenir lloc aquest dijous a la nit i en què es van entregar els premis literaris Ciutat de Badalona 2013.

Joan Soler i Amigó va ser el guanyador en la categoria de narrativa amb l'obra 'Verdera. La muntanya de les relíquies'. Una categoria en què el premi consisteix en l'edició de l'obra per Viena Edición i uns 2.000 euros de premi en metàl·lic.

També en narrativa, però en aquest cas juvenil, l'obra 'Cicratiu de 1714', d'Andreu Martín, va ser la seleccionada, mentre que el Premi Literari Betúlia de Poesia va ser per a Josep Fàbrega amb 'Guanya la dama'. Finalment, el premi de text teatral va ser per a Sebastià Portell amb 'Un torrent que era la mar'. 

Els finalistes van ser Albert Pijuan en narrativa, Lourdes Boïgues en narrativa juvenil, Alberto Ubach en poesia i Roger Simeon i Orlando Verdú en teatre.

Notícies relacionades

Tot això en una vetllada conduïda per l'actor Jordi Puig 'Kai' i dedicada a l'escriptor Salvador Espriu en el centenari del seu naixement.

Llegiu altres informacions de la ciutat en l'edició local de Badalona