Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

Onades de fins a 7 metres i temperatures de fins a 25 graus

Javier Etxezarreta

Onades d'entre 5 i 6 metres, que augmentaran localment de 6 a 7 metres, posaran aquest dimecres en risc set províncies del nord peninsular, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que preveu valors anormalment alts a la meitat nord peninsular, Guadalquivir i l'àrea mediterrània, amb màximes de 25ºC a Castelló de la Plana, València i Las Palmas de Gran Canaria.

Així, Cantàbria, la Corunya, Lugo, Biscaia, Guipúscoa i Astúries estaran amb risc important (taronja) per fenòmens costaners, que baixarà a groc a Pontevedra. Altres temperatures destacades, a més de les màximes de 25ºC, seran els 23ºC que es registraran a Múrcia, Alacant i Santa Cruz de Tenerife.

Aquest dimecres, hi haurà predomini de cel ennuvolat o tapat al vessant atlàntic, amb precipitacions al nord-oest, més abundants a l'oest de Galícia. De manera més feble i ocasional, també se n'esperen als Pirineus, nord-oest de Navarra i en punts dels Sistema Central i Ibèric i, amb menys probabilitat, al litoral cantàbric. Hi haurà predomini de cel poc ennuvolat o amb intervals de núvols alts a la resta.

Temes: Hivern · Temporals

Outbrain