Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

TRAGÈDIA A VALÈNCIA

Dos bebès moren en l'incendi d'una casa a Ontinyent

Les criatures, de deu mesos, estaven acompanyades d'un adult que ha resultat ferit

periodico

periodico

Dos bebès han mort aquest divendres en l'incendi d'una vivenda vella i aïllada de tres plantes a Ontinyent (València). Una persona que era a l'interior ha resultat ferida. Els efectius del Consorci Provincial de Bombers han rebut l'avís del foc cap a les 15.00 hores i s'han desplaçat a la vivenda un total de 12 bombers dels parcs de les localitats valencianes d'Ontinyent, Xàtiva i Alzira.

Quan hi han arribat, les flames s'havien estès per tota la vivenda, i han procedit a sufocar-les i rastrejar l'interior, on han trobat les dues víctimes mortals, dues bessones de deu mesos. Una altra persona que era a l'interior de la vivenda afectada -sembla que un dels pares de les nenes- ha patit cremades i ha sigut traslladada a l'Hospital d'Ontinyent, on ha ingressat amb pronòstic reservat, segons fonts sanitàries. A causa de la intensitat i la virulència del foc, l'equipament dels bombers també s'ha vist afectat per les flames.

El pare de les bessones ha manifestat que hi ha hagut una gran deflagració abans que les flames arrasessin la vivenda, segons han indicat a Efe fonts de la Policia Local del municipi. Les mateixes fonts han assenyalat que, segons el seu relat, el pare havia sortit de la vivenda per "tallar llenya". En aquell moment, i segons el seu testimoni, ha vist com es produïa aquella explosió, de la qual encara no s'ha pogut determinar l'origen. La casa és al camí de la Moneda, en una zona residencial i aïllada als afores de la població. Quan hi han arribat els bombers, el foc ja estava molt desenvolupat i no han pogut evitar que la casa, de tres altures, quedés completament destruïda. 

Outbrain