A l'última

En família

Sense col·le... ¡i amb música!

Parell de Provocadors. ¿Qui hi pot haver darrere d'un espectacle infantil que respon per Projecte PP? Doncs un Parell de Provocadors, per més que els seus cognoms comencin per P. Són Albert Pla i Tortell Poltrona, i tant junts com per separat atresoren prou mala llet (de la bona, no de la que es fa agra) perquè pensem que tot es deu a una qüestió d'inicials. En aquesta proposta, que es va estrenar a l'estiu a l'Acustiqueta de Figueres (la programació infantil del festival Acústica) amb ple absolut del Teatre Jardí, cantautor i 'clown' combinen i comparteixen arts per explicar als nens (i als seus pares: a la vista del ganxo sènior de Pla, segur que hi haurà fans que hi portaran els seus fills encara que sigui arrossegant-los....) què passa en una escola del Montseny on només estudien nens somiatruites... i aquest parell.

L’espectacle d’Albert Pla i Tortell Poltrona forma part de la programació nadalenca de l’Auditori, que arriba a la seva tercera temporada amb la voluntat d’aprofitar la parada escolar d’aquestes dates per fomentar el gust per la música entre els més petits i les seves famílies. Aquestes són algunes de les propostes més destacades: 

CONCERT DE NADAL de la Banda Municipal de Barcelona. Aquest any interpretarà les millors nadales de Manuel Oltra, acompanyada per les corals Cantiga, Càrmina i Sinera. 18 de desembre. 18.00 hores.

SONA BACH. Pensat per a nens i nenes a partir de 2 anys, posa la música del geni del Barroc a l’abast dels més petits amb l’ajuda del saxofonista Llibert Fortuny. Les seves peces més emblemàtiques amb arranjaments jazístics i interpretades amb instruments dels segles XX i XXI. 28 i 29 de desembre. 12.00 hores.

‘VINE A CANTAR AMB...’ Una activitat participativa que permet als assistents compartir escenari amb els intèrprets i actuar davant del públic. Aquest any, els cantors poden triar entre els Beatles, amb el grup Sargent Peppers (28 de desembre) o cantar nadales amb el Quartet Mèlt, guanyador de l’última edició d’Oh Happy Day! (29 de desembre). Els tallers són a les 16.00 hores, i els concerts, a les 18.30. 

Outbrain