A l'última

OCI A LA CIUTAT

Què fer a Barcelona el cap de setmana del 6 d'octubre

Et presentem 10 activitats que pots fer en solitari, en parella o en família durant aquest cap de setmana a la capital catalana

MONTSERRAT COMESAÑA

El Periódico / Barcelona

EL MÉS | Passar-ho malament a gust

Mig segle d'ensurts dona per a milions de crits. Hem demanat a algunes persones íntimament relacionades amb el festival, des de membres de l'equip organitzador a cineastes, que triïn quin és el moment en què es van agafar a la butaca.

Més informació sobre el Festival de cine de Sitges 

EL MÉS | Et costarà dormir

Cinc pel·lis que no podràs veure amb els ulls oberts a Sitges 2017: et costarà dormir després de veure aquests films que es projectaran al festival.

Més sobre les pel·lícules de Sitges que no et deixaran tancar els ulls

EN FAMÍLIA | Aprenents d'ornitòleg

Diumenge se celebra la Festa dels Ocells, un matí sencera d'activitats a Collserola per descobrir el món de les aus al públic familiar.

Més informació sobre La Festa dels Ocells

EL MUSEU IMAGINARI | Pau i exotisme a l'Umbracle de la Ciutadella

José María Parrado, amo dels restaurants Matínez i Frankie Gallo Cha Cha Cha, solia anar de jove a aquest recer de tranquil·litat que va ser aixecat amb motiu de l'Exposició Universal de 1888 i que està ple de plantes de mig món.

Més sobre l'Umbracle de la Ciutadella

VISITAR |SEX O NO SEX

El Saló Eròtic celebra els seus 25 anys d'existència amb una presentació que potencia la dimensió política del sexe (i, sí, ens referim a com ens pot arribar a fotre el sistema).

Més informació sobre el Saló Eròtic de Barcelona

CINE | I el demà es va fer avui

'Blade Runner', pel·lícula estrenada el 1982, va imaginar un 2019 bastant semblant a l'actual. ¿Farà el mateix la seva seqüela, 'Blade Runner 2049'?

Més sobre 'Blade Runner 2049'

CIUTAT ON | Teatro en la Mesa

Seure davant un plat aquí es converteix en escenari. ‘Clavo de olor’ és una obra de teatre amb tovalló. La història s'escolta, es paladeja, s'olora amb els ulls embenats.

Més sobre l'obra ‘Clavo de olor’

MÚSICA | Per què els 'indies' estimen Raphael

Per escriure els temes del seu disc, a part de recórrer a artistes com Bunbury, Dani Martín, Manuel Carrasco o Pablo López, Raphaelse va fixar la flor i nata del ‘indie’. A tots els sobren els motius (que diria Sabina) per adorar-lo. Cinc d'ells ens ho expliquen. El dia 7 Raphael recalarà al Palau Sant Jordi de Barcelona... 'Loco por cantar’

Més sobre els autors de 'Loco por cantar’, de Raphael

Vídeo ID:
4171176

LA RECEPTA DE LA MEVA VIDA | Xurros amb canyella

Aquests xurros li encanten al xef australià Damien Bolger, de The Greenhouse ( Hotel Pulitzer), des que els va descobrir als EUA, on va viure un temps. Els va tornar a disfrutar a Mèxic, d'on és originària la seva dona.

La recepta dels xurros amb canyella

ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS | Si treu fum és un Vulcanus

El xef Hug Pla ha desenvolupat un fumador amb què aromatitza els arrossos a Minyam, el seu restaurant del Poblenou.

Més informació sobre Minyam

Outbrain