Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

DESFILADES A NOVA YORK

Tom Ford també despulla l'home

El dissenyador presenta la seva primera línia de roba interior

Andres Kudacki

Randy Brooke

LUCAS JACKSON

Randy Brooke

En Tom Ford es nota el ganxo que per a ell té la moda informal que mira a Califòrnia. El texà, de 56 anys, s'ha plantat aquest dimarts de nou, i ja suma 10 col·leccions, a la passarel·la masculina de Nova York per demostrar que la tardor que ve pot ser brillant i vibrant. I que no l'espanten ni el color rosa ni l'estampat de serp o de zebra. També ha significat el seu xou la presentació de la seva nova línia de roba interior. Qui no es pugui permetre un dels seus prohibitius conjunts de 5.000 euros almenys sap que pot portar uns bòxers de la marca. 

La col·lecció s'ha dividit en tres parts. Una dedicada als looks de dia, que combinen jaquetes amb jerseis de coll alt, fins i tot en tons grocs o rosa palo. Després de declarar-se vegà i afirmar que no utilitzarà més pells, Tom Ford ha fet desfilar els seus models amb pantalons molt estrets i amb conjunts de ratlles i tweed. La influència de la roba esportiva ha saltat a les sabatilles mocassins i algunes caputxes. També ha mostrat la seva línia d'ulleres de mida gran en colors com el groc. 

Calçotets de seda amb estampat animal

Per a les nits, els conjunts més pujats de to, amb jaquetes amb estampat de pell de serp i blazers en tons blaus, negres i platejats. També camises amb colls girats metal·litzats. 

I per tancar la desfilada, sobre una passarel·la entapissada de morat, els últims models han presentat la primera línia de bòxers de la marca. Després del perfum i de les ulleres de sol, arriben els seus calçotets de seda amb una tira en color negre amb el nom del dissenyador, combinats amb diferents tonalitats de marró i estampats d'animal print i altres amb teixits setinats. Els models han desfilat mentre sonava Sting i Lana del Rey.

Temes: Moda

Outbrain