Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

Mor Carmen Franco als 91 anys d'un càncer terminal

L'única filla del dictador i Carmen Polo havia rebut l'extremunció

AGUSTIN CATALAN

CURTO DE LA TORRE

JAIME PATO

periodico

FERNANDO VILLAR

Carmen Franco, l'única filla del dictador Francisco Franco, ha mort aquest divendres als 91 anys d'un càncer terminal que li va ser detectat aquest estiu. María del Carmen Ramona Felipa María de la Cruz Franco Polo, familiarment Nenuca, va ser l'única filla del dictador. La duquessa de Franco havia rebut aquest dijous l'extremunció i deixa set fills, dos títols nobiliaris, diferents càrrecs en 21 empreses, una fortuna i l'emblemàtic i polèmic Pazo de Meirás.

La seva mort ha sigut confirmada en un tuit pel seu net Luis Alfonso de Borbón en què assenyala textualment: "Déu s'ha emportat Man (d.e.p.) però ella no se n'ha anat: la tindré sempre al meu cor".

Des d'aquest dijous al matí havien anat al domicili madrileny de Carmen Franco, situat al carrer dels Hermanos Bécquer, al districte de Salamanca, diversos familiars i amics, entre ells dues de les seves filles, Mariola i Carmen, i la seva neta Cynthia Rossi.

"Bé sí, ara és un catarro, però el que tinc és un càncer terminal. Tot ha sigut aquest estiu, he estat 15 dies de metges i diuen que deu ser de fa temps, però vaja, ho he assumit i no passa res. No tinc tractament, no cal, però bé, moltes gràcies pel seu interès", havia assegurat la mateixa Carmen Franco a El Mundo en un reportatge el 18 de novembre.

Outbrain