Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

VAN RECAPTAR 12 MILIONS D'EUROS

Albert, Charlene i DiCaprio, de gala a Mònaco

Van ser els amfitrions de la primera Gala Montecarlo per a l'Oceà

Venturelli

La Fundació Príncep Albert II de Mònaco ha recaptat 12 milions d'euros en el transcurs de la primera Gala Montecarlo per a l'Oceà, celebrada aquest dijous. Albert de Mònaco i la seva dona, la princesa Charlene, van entregar un premi a l'actor Leonardo DiCaprio per la tasca de la seva fundació en defensa de la lluita per la conscienciació sobre els efectes del canvi climàtic.

A la gala, que va tenir lloc a les Terrasses de l'Òpera de Montecarlo, hi van assistir unes 400 persones, entre elles Madonna, els actors Eva Longoria, Arnold Schwarzenegger, Tobey McGuire, Adrien Brody, Joe Pesci i el director Martin Scorsese, que per cert dirigirà DiCaprio en la seva sisena col·laboració junts, un biopic sobre el president Franklin Delano Roosevelt.

Durant la nit, amenitzada pel mentalista israelià Lior Suchard i les actuacions dels cantants Nelly Furtado i Robin Thicke, es va celebrar la subhasta d'objectes. Entre ells, un rellotge d'Albert de la marca Graff comprat per 550.000 euros, una capsa de puros personal del príncep, que va recaptar 750.000 euros, un dibuix de Picasso del 1916, pel qual es van pagar 400.000 euros, o la possibilitat per a dues persones de sortir com a extres a la pròxima pel·lícula de DiCaprio, per la qual es van recaptar 1.200.000 euros. També es va subhastar una foto del dia del casament de Grace Kelly i Rainier de Mònaco, que va recaptar 450.000 euros.

Un altre dels moments de la vetllada va ser la subhasta de dos sopars privats amb els prínceps Albert i Charlene, que es va oferir fins i tot a cuinar. "Si em deixeu, jo cuinaré per a vosaltres", va assegurar. Cada sopar va ser adjudicat per 300.000 euros.

Outbrain