Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

LA SITUACIÓ PERSONAL

David Silva: "El meu fill va néixer de forma prematura i extrema"

El jugador del Manchester City explica que la baixa temporal a l'equip va ser pels problemes amb el naixement del seu fill Mateo

Martin Rickett

David Silva ha informat aquest dimecres a través de les xarxes socials que la causa de la seva baixa temporal al Manchester City va ser pel naixement "de forma prematura i extrema" del seu fill Mateo, però que, afortunadament i gràcies a la intervenció dels metges, "el nen ha pogut superar els primers dies".

El futbolista canari, que va obtenir l'autorització de Pep Guardiola, es va perdre els partits de Lliga contra el Newcastle i el Crystal Palace, encara que va tornar a l'equip dimarts una vegada superada la situació complicada que va afectar el part de la seva dona. "Vull agrair a tothom les mostres d'afecte rebudes aquests dies, en especial als meus companys, el míster i el club per comprendre la meva situació. També compartir amb vosaltres el naixement del meu fill Mateo, que ha tingut lloc de forma prematura i extrema, i que ho està superant gràcies a l'atenció dels serveis mèdics", ha escrit Silva al seu compte de Twitter en castellà i anglès.

Outbrain