Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

Arbeloa i Rincón carreguen contra Piqué

Els dos exinternacionals no admeten les explicacions del blaugrana a la selecció

FELIPE TRUEBA

Les extenses explicacions de Gerard Piqué en la concentració de la selecció espanyola de futbol sobre els seus sentiments al voltant del que està passant en la relació entre Catalunya Espanya no han convençut, ni de bon tros, alguns dels exinternacionals que sempre s'han distingit pel seu patriotisme. L'exlateral Álvaro Arbeloa ha sigut un dels que han contestat amb contundència al central blaugrana.

En un tuit fet dimecres, sense anomenar-lo, Arbeloa escrivia: "Que fàcil que és faltar al respecte a qualsevol que se't posi al davant i després demanar-ho per a tu. Qui sembra vents recull tempestats".

La relació entre Arbeloa i Piqué, que van coincidir a la selecció, fa molts anys que està deteriorada, i sovint s'han intercanviat pulles a través de les xarxes socials. En una d'elles, el central català va qualificar l'exlateral de "cono-cido", en al·lusió al malnom pel qual era conegut el defensa per la seva poca habilitat amb la pilota.

Per una altra part, un altre exinternacional més vetust, Hipólito Rincón, ha atacat amb duresa Piqué en una intervenció a la Cadena COPE, per "haver votat" diumenge passat en un acte que ha qualificat "d'il·legal". "No podem deixar que un senyor atempti contra l'escut i el país. ¿Quan ha defensat a Espanya Piqué? Jo no ho he sentit mai. ¿Quan ha sortit defensant la bandera i l'escut o ha demanat que no xiulin la bandera d'Espanya". Rincón ha acabat: "Si li prohibeixen jugar amb Espanya, el converteixen en un màrtir. Això no és un debat. Quan vas a la selecció, vas a defensar un país i aquest home ha votat contra el meu país, ha anat a una votació il·legal".

Outbrain