CornellÓ

Ocupaciˇá/áOcupaciˇ

CornellÓ destinarÓ un miliˇ d'euros a nous plans d'ocupaciˇ

L'Ajuntament preveu contractar de manera temporal al voltant de 200 persones de diferents perfils professionals

Treballadors d'una obra p˙blica. PERIODICO

El Periˇdico CornellÓ

L'Ajuntament de CornellÓ tÚ previst contractar durant el 2018 al voltant de 200 persones amb contractes de nou mesos de manera progressiva i amb una inversiˇ inicial d'un miliˇ d'euros.

Aquests contractes se sumen als realitzats anteriorment. Des del 2012, l'Ajuntament, amb el suport del SOC i l'└rea Metropolitana de Barcelona, ha ofert feina al voltant de 1.500 persones i ha invertit una mica mÚs de 10 milions d'euros en aquest objectiu.

Lluita contra la crisi

Amb aquestes contractacions, el consistori continua amb el seu compromÝs de reforšar l'Acord social contra la crisi, firmat per unes quaranta entitats de la ciutat, en el qual s'estipula el foment de l'ocupaciˇ mitjanšant plans locals graduals entre 2012 i 2015 i que en anys posteriors s'han prologat.

Aquests plans s'han definit seguint una anÓlisi exhaustiva dels diferents perfils professionals de la poblaciˇ en situaciˇ de desocupaciˇ a la ciutat, amb la intenciˇ de beneficiar tots els sectors i garantir al mÓxim la inserciˇ laboral i garantir la cohesiˇ social.

MÚs notÝcies de CornellÓ a l'ediciˇ local d'EL PERIËDICO DE CATALUNYA

Outbrain