Barça

D'EXFUTBOLISTA A VICEPRESIDENTA

Stóitxkov es disculpa a la seva manera amb Sáenz de Santamaría

L'exjugador del Barça es retracta d'haver dit feixista al fill de la vicepresidenta espanyola

Mario Guzman

Hristo Stóitxkov es va posar aquest dimecres davant de les càmeres d'Univision Deportes, la cadena en què col·labora des de Miami, per demanar disculpes a Soraya Sáenz de Santamaría per dir també "feixista" al fill de la vicepresidenta espanyola. Indignat pel que va passar a Catalunya l'1-O, va qualificar de feixista tota la família de la dirigent del PP, incloent-hi el menor.

L'exfutbolista búlgar havia criticat contundentment Soraya, però a la vista que aquesta planeja querellar-se, es va veure obligat a una correcció. "Vaig viure més de 20 anys a Catalunya, hi tinc molts amics, així que segueixo indignat. La paraula 'franquisme' es va demostrar: les imatges parlen per si mateixes", va dir a manera d'introducció.

"Només em vaig equivocar en una cosa. Mencionar el seu fill, que no té la mínima culpa del que passa a Catalunya", va postil·lar. I va seguir: "Per això, amb la mà al cor, li dic a la senyora vicepresidenta, li demano disculpes per mencionar el seu fill, però les imatges segueixen aquí, fent voltes pel món, sobre el maltractament a la gent".

Outbrain