Barça

Piqué torna a la càrrega contra l'actuació policial

El central del Barça ironitza amb la "proporcionalitat" dels antiavalots

Gian Ehrenzeller / AP

Gerard Piqué s'ha tornat a pronunciar aquest dilluns sobre els incidents que van tenir lloc l'1-O a Catalunya. No li ha fet falta fer declaracions. Al seu compte de Twitter ha retuitejat un vídeo de l'actuació policial en què queden de manifest les males pràctiques dels agents enviats pel Ministeri de l'Interior.

"Han actuat amb professionalitat i de manera proporcional i proporcionada'', escriu el central del Barça amb ironia, al·ludint a les paraules de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i del ministre Juan Ignacio Zoido quan van descriure les actuacions policials.

El vídeo que ha retuitejat Piqué mostra com uns agents de policia, abans de marxar en una furgoneta, disparen pilotes de goma contra la gent des de dins del vehicle. La llei prohibeix explícitament aquesta mena d'agressions.

Piqué, que ja havia qualificat de "vergonya" l'actuació de les forces del seguretat de l'Estat en les seves declaracions de diumenge al Camp Nou, és a Madrid, on ha viatjat aquest dilluns per incorporar-se a la concentració de la selecció espanyola.

Outbrain