Anar al contingut

  emergent-lleida es consolida com un innovador festival fotogràfic

  La cita de l'art d'avantguarda

  EL PERIÓDICO
  BARCELONA

  La tercera edició del Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals Emergent-Lleida 10 consolida una de les propostes més innovadores per descobrir nous talents. La plaça Major de Tàrrega es converteix aquesta tarda en l'escenari de la gala inaugural dirigida per Albert Gusi, a partir d'un guió de Màrius Serra. En la festa, hi col·labora l'Associació Alba, que acull discapacitats psíquics i persones amb problemes de salut mental.

  Fins al 22 d'octubre, el festival proposa un encadenat d'actes lúdics, exposicions, conferències, videoinstal·lacions i tallers en diferents punts de Lleida. Tàrrega també és la seu de dues mostres fotogràfiques que estaran obertes a partir de demà. L'art del mar repassa la història de la imatge impresa des del 1843, i dedica especial atenció a Philippe Dannic. I Memòria fa una retrospectiva de les composicions oníriques de Cecilia de Val.

  La trobada compta amb tres titans de l'art fotogràfic: Oriol Maspons rep el Premi Honorífic de Fotografia Ciutat de Lleida i Joan Fontcuberta dirigeix un taller, que imparteix Susan Meiselas, de l'agència Magnum.

  0 Comentaris
  cargando