URGENT

Un avió de Barcelona a Tel Aviv ha de fer mitja volta tot just enlairar-se per un incendi al motor

Els passatgers han sortit de l'avió i cap d'ells ha resultat ferit

arkia israeli airlines el al israel airlines boeing 707-458 4x-atb 24586012825

arkia israeli airlines el al israel airlines boeing 707-458 4x-atb 24586012825

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un avió operat per l’aerolínia israeliana Arkia, de Barcelona a Tel Aviv, ha hagut de fer mitja volta poc després d’enlairar-se per problemes tècnics. Segons ‘The Times of Israel’, s’ha incendiat el motor de l’aparell. Cap dels passatgers ha resultat ferit. 

La companyia Arkia ha assegurat que es tractava d’un avió Boeing 767 propietat de Neos, una aerolínia italiana. "Els passatgers ja han sortit de l’avió i Arkia està treballant per trobar una solució alternativa per portar-los a Israel com més aviat millor", ha afirmat la companyia. 

El compte de Twitter dels controladors aeris ha donat "màxima prioritat" al seu aterratge i ha activat el "protocol d’emergència a l’aeroport". Un tuit ha confirmat que l’avió ha aterrat "sense incidències".


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí a uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres, et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També podeu subscriure-us per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, i disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!