Incendi en un edifici del carrer Balmes de Barcelona

Els Bombers han extingit ja el foc, que ha començat en un bar situat en uns baixos i no ha causat ferits

incendio-balmes-montado / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi en un edifici situat a la confluència entre els carrers Balmes i Francolí de Barcelona ha obligat aquesta matinada a desallotjar els veïns. Els Bombers han extingit ja el foc, que no ha causat ferits i ara n’investiguen les causes. Els veïns han afirmat haver sentit explosions procedents del bar situat als baixos de l’immoble i que és el punt on sembla que ha començat l’incendi.

Un veí de la zona ha gravat aquestes espectaculars imatges:

Notícies relacionades

Diversos testimonis han explicat al canal 3/24 que han sentit una explosió i al mirar per la finestra han vist l’incendi. El canal 3/24 també ha recollit el testimoni d’una persona que assegura haver vist algú llançant un artefacte incendiari a l’interior del bar. Els Bombers han demanat prudència i han apuntat que cap testimoni més els ha esmentat aquest fet. Sí que han confirmat els Bombers que les flames a l’interior del bar eren de gran virulència. Una investigació determinarà ara les causes del sinistre.

L’incident està provocant afectacions en el transport viari de la zona. La línia V15 d’autobús està sent desviada pel carrer Gran de Gràcia i la ronda General Mitre.


Temes:

Bombers Incendis