Esdeveniment ‘online’

‘Innovar des de la ciència’, el segon debat d’Activostech

EL PERIÓDICO i el Mobile World Capital Barcelona organitzen un debat sobre ciència, empresa i innovació el 21 de juliol al Palau Macaya

‘Innovar des de la ciència’, el segon debat d’Activostech
1
Es llegeix en minuts
Valentina Raffio
Valentina Raffio

Periodista.

Especialista en ciència, salut i medi ambient.

Ubicada/t a Barcelona.

ver +

Si alguna cosa ha deixat clara la pandèmia de Covid-19 és el poder de la ciència per transformar la societat. En un any marcat tant per l’avanç de la investigació científica com per la transferència del coneixement, resulta clau analitzar com s’ha construït aquest camí d’èxit i com, en definitiva, s’ha aconseguit connectar el treball dels laboratoris a les necessitats de la societat. El 21 de juliol, EL PERIÓDICO i el Mobile World Capital Barcelona organitzen el segon debat de la sèrie d’‘Activostech’ per endinsar-se en el paper de les empreses en l’ecosistema de la transferència del coneixement. ¿Com podem canalitzar la visió, el talent i les idees cap a empreses capaces d’impulsar la innovació?

Notícies relacionades

El debat ‘Innovar des de la ciència’ d’‘Activostech’, iniciativa temàtica que neix del suplement dominical sobre economia del diari, comptarà amb la participació de diversos experts en el sector que aportaran la seva mirada tant científica com empresarial. El debat girarà entorn de conceptes com la transferència de coneixement i les eines per aconseguir la innovació, així com altres idees clau sobre ciència, innovació i empresa. També serà una ocasió per conèixer de primera mà casos d’èxit que, més enllà de triomfar en els seus respectius àmbits, s’han convertit en models a seguir per a les futures generacions de científics i emprenedors. 

La jornada tindrà lloc el dia 21 de juliol de 9.30 a 11.00 al Palau Macaya de Barcelona. L’esdeveniment es podrà seguir per ‘streaming’. Les inscripcions ja estan disponibles a partir del següent enllaç.

Temes:

Empreses