L'orgull de defensar la llibertat i la democràcia

1
Es llegeix en minuts
Antonio Asensio Mosbah
Antonio Asensio Mosbah

President del Grup Zeta

ver +

A l'escriure aquestes línies en el 35è aniversari d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, omplen el meu ànim un cúmul de sentiments diversos. De tots ells, he d'escollir l'orgull. Celebrem un aniversari que ens comporta la satisfacció de seguir complint diàriament amb la nostra obligació en defensa de les llibertats i dels valors democràtics. Podem admetre sense cap mena de rubor ni complexos que el diari ha estat, des dels seus orígens, un mitjà de comunicació que ha demostrat sobradament el seu compromís amb una Catalunya moderna, progressista, exemplar i reivindicativa en les seves singularitats.

Seguirem treballant amb el mateix estímul, recordant aquell grup entusiasta d'emprenedors, liderats pel meu pare, Antonio Asensio Pizarro, que fa més de tres dècades es van enfrontar amb èxit al repte de llançar a Catalunya, i en unes circumstàncies gens fàcils, un mitjà tan combatiu i necessari com EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

L'alegria d'aquest aniversari arriba matisada per uns temps convulsos, tensos i complicats en l'aspecte polític, en l'econòmic, en el social i fins i tot en el tecnològic, àmbits que tant incideixen en el paper dels mitjans de comunicació.

Però no per això hem de donar entrada al pessimisme. Al contrari. Aquesta força que emana de les dificultats l'hem de reconvertir en un optimisme que neix de la convicció d'estar al davant de desafiaments històrics. I en aquest context és més necessari que mai un suport periodístic global com EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, que aporti informacions i anàlisis serenes, intel·ligents i constructives en favor dels ciutadans catalans, de les seves il·lusions i de les seves inquie­tuds. Com sempre hem fet. Felicitats a tots els que feu possible aquesta tasca.