Remodelació

La plaça de les Palmeres de Viladecans es convertirà en un nou espai cívic i de convivència

Les obres també serviran per millorar la xarxa de clavegueram, renovar el mobiliari urbà i instal·lar bancs i papereres

Les obres de remodelació de la plaça de les Palmeres de Viladecans duraran uns vuit mesos. 

Les obres de remodelació de la plaça de les Palmeres de Viladecans duraran uns vuit mesos.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Viladecans inicia les obres de remodelació de la plaça de les Palmeres, un punt neuràlgic de la ciutat al tractar-se d'un espai de transició entre el barri antic i l'eixample.

Des del consistori expliquen que la reforma resoldrà alguns aspectes relacionats amb la mobilitat de la zona, i aprofitarà al màxim les potencialitats de la plaça per convertir-la en un espai cívic i de convivència per a la ciutadania, a més d'un punt de connexió entre els eixos comercials del carrer del Doctor Reig i el carrer de Jaume Abril.

"L'objectiu de la reforma és el de tornar a la plaça de les Palmeres la seva identitat, generant una verdadera plaça pública amb possibilitat d'estar, conversar, conviure i comprar, superant la condició actual de pas entre dos barris", expliquen fonts municipals recollides per elfar.cat. La plaça passarà a ser de prioritat per a vianants, i els vehicles només podran circular a una velocitat reduïda.

Els treballs, que s'executaran en una única fase i tindran una durada aproximada de 8 mesos, també serviran per millorar la xarxa de clavegueram i de serveis, renovar el mobiliari urbà i instal·lar bancs i papereres allà on l'espai ho permeti.

Notícies relacionades

Les obres comportaran algunes modificacions puntuals en la circulació de vehicles i en els accessos a la zona tant per als vehicles particulars com de serveis. Amb el fi de minimitzar les afectacions, s'habilitaran itineraris alternatius per a la circulació, que es notificaran i s'indicaran a mesura que es vagin produint.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Urbanisme