Solidaritat

El torró solidari de Viladecans vol arribar a tot Catalunya

La pastisseria Santacreu torna a col·laborar amb Creu Roja per recaptar fons per al Punt Solidari

Jordi Bordas crea un torró solidari per recaptar fons per al Punt Solidari de Viladecans. 

Jordi Bordas crea un torró solidari per recaptar fons per al Punt Solidari de Viladecans.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La pastisseria Santacreu torna a col·laborar, un any més, amb Creu Roja de Viladecans per recaptar fons per al Punt Solidari. I ho fa amb un torró solidari creat pel pastisser Jordi Bordas, que destinarà els beneficis de la seva venda a persones amb dificultats.

Adolf Díaz, coordinador de Creu Roja Viladecans, considera que "aquesta col·laboració permet dignificar amb productes de qualitat les persones vulnerables". De fet, amb el fi d'engrandir aquesta col·laboració, les diferents parts han firmat un conveni amb la intenció d'exportar gradualment el torró solidari a tot el territori català.

El mateix torró solidari es crea seguint uns criteris ètics. Per elaborar-lo, el campió del món de pastisseria Jordi Bordás, utilitza "la xocolata de Felchlin, una empresa que té molta cura de l'origen dels seus proveïdors, i avellanes de Reus per donar-li un factor de proximitat".

Notícies relacionades

Pel que fa al disseny del torró, la creu simbolitza tant els llaços propis dels regals de Nadal com la mateixa entitat. Olga Mancilla, presidenta de Creu Roja Viladecans, afirma que "aquestes sumes amb referents de la ciutat els ha multiplicat per encarar altres projectes".

Més notícies de Viladecans