Aniversari

L'Hospital de Viladecans fa 30 anys a l'Institut Català de la Salut

Convida els ciutadans a participar en la seva celebració a través del 'Mur del Futur' i el 'Mur dels Records'

Hospital de Viladecans.

Hospital de Viladecans. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Aquest 2017, l'Hospital de Viladecans compleix el seu 30è aniversari com a centre de l'Institut Català de la Salut. Per celebrar-ho, l'Hospital impulsa activitats per construir el 'Mur del Futur' i el 'Mur dels Records' gràcies a la implicació de les escoles i la ciutadania.

El 'Mur del futur' es farà amb els dibuixos dels nens i nenes d'escoles de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent, els cinc municipis de referència per a l'hospital. "Com t'imagines que serà el nostre Hospital d'aquí a trenta anys?" és la pregunta amb la qual els alumnes faran volar la seva imaginació i la plasmaran en un dibuix.

El 'Mur dels Records', en canvi, es farà amb fotografies antigues fetes per usuaris i visitants del centre on s'identifiqui l'interior o l'entorn de l'hospital. Amb el fi de donar les màximes facilitats, les fotos es podran col·locar personalment en el mur físic que l'hospital ha habilitat, deixar-les a la bústia de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania del centre o bé enviar-les per correu electrònic (aniversarihospital.hv@gencat.cat) fins al 6 de gener.

Notícies relacionades

L'Hospital de Viladecans va començar a funcionar com a Hospital de Sant Llorenç el 1953, i llavors era un centre per als treballadors de la fàbrica Roca Radiadores. Va ser el 1987 quan l'hospital va assolir la seva plena integració en el sistema de salut públic català, i ara celebra el seu 30è aniversari com a centre de l'Institut Català de la Salut.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Hospitals