Esports

Viladecans inaugura un camp de softbol d'herba artificial i mesures internacionals

La primera edició del torneig Núria Escrich obre la temporada al recentment remodelat terreny de joc

Viladecans inaugura el nou camp de softbol.

Viladecans inaugura el nou camp de softbol. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La primera edició del torneig Núria Escrich va servir per inaugurar dissabte passat el nou camp de softbol de Viladecans, en una competició que van disputar el C. Viladecans, l'equip italià Collecchio, un combinat d'estrelles de Catalunya i el Fènix de València.

El nom del torneig és un homenatge a Núria Escrich, matriarca d'una generació de jugadors del club que va tenir una gran dedicació per l'entitat, donant suport als equips fins i tot quan ja no hi jugaven els seus fills.

L'acte d'inauguració va ser presidit pels regidors Pere Gutiérrez i Richard Calle, a més del president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Jordi Vallès; el president del CB Viladecans, Joan Rodríguez, i la presidenta del CB Gavà, Sophe Regnard. La cerimònia va comptar, a més, amb l'actuació dels castellers de Viladecans i el servei d'honor a càrrec del regidor d'esports i triatleta Richard Calle.

L'acte va posar el colofó a un 2017 en què Viladecans ha sigut Ciutat del Beisbol i el Softbol Català, coincidint amb els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, dels quals la ciutat va ser subseu.

Notícies relacionades

L'estadi municipal de softbol compta ara amb unes instal·lacions de primer nivell, amb mesures correctes per a la disputa de partits internacionals i gespa artificial. L'Ajuntament ha realitzat una reforma integral que es va iniciar el mes de juny per millorar el terreny, així com la resta d'instal·lacions, com són les banquetes, el túnel de llançament, la graderia i la zona d'anotacions. En total, s'hi ha invertit mig milió d'euros.

Més notícies de Viladecans