Referèndum

El ple de Viladecans defensa per unanimitat el diàleg com a única via de solució

PSC, ICV-EUiA, Cs, PP, Viladecans Sí es Pot, Guanyem-CAP i ERC se sumen a la declaració institucional que reclama "bona convivència i respecte"

Els partits de Viladecans reclamen per unanimitat diàleg per solucionar la qüestió catalana. 

Els partits de Viladecans reclamen per unanimitat diàleg per solucionar la qüestió catalana. 

1
Es llegeix en minuts
L. M. / Viladecans

L'Ajuntament de Viladecans aprova per unanimitat una declaració institucional que reclama el “diàleg com a única via de solució” davant la situació política creada a Catalunya.

La moció, aprovada en el ple d'aquesta tarda amb els vots del PSC, ICV-EUiA, Cs, PP, Viladecans Sí Es Pot, Guanyem-CAP i ERC, recorda que aquesta qüestió “ha provocat intranquil·litat i descontentament en gran part de la ciutadania”. A més, traslladen el seu suport “a l'exercici en llibertat de les tasques de qualsevol treballador de l'administració pública, de manera que puguin realitzar les seves funcions des de la imparcialitat”.

Notícies relacionades

Tots els grups municipals insten també la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat a “buscar solucions democràtiques respectuoses amb totes les opinions i sentiments”. “Per sobre de la discrepància política està la bona convivència i el respecte entre els ciutadans de Viladecans”, sentencia la declaració institucional.

Més notícies de Viladecans