Investigació

L'IND+I de Viladecans premiarà la investigació en innovació industrial

El nou IND+I Science busca promoure el traspàs del coneixement científic a les administracions públiques

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

La trobada d'indústria i innovació IND+I de Viladecans segueix creixent i aquesta vegada ho fa amb un nou projecte lligat al món de la universitat. Es tracta de l'IND+I Science, una nova iniciativa que premiarà la investigació dels estudiants universitaris de doctorat i que vol promoure el traspàs del coneixement científic del món universitari sobre reptes de futur a les administracions públiques.

El projecte arriba a través de l'IND+I i de l'Institute for Innovation and Public Purpose (IIPP) de la Univertsity College London, en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, i busca reconèixer, divulgar i promoure l'aplicació de la investigació que es fa a les universitats catalanes o per estudiants catalans en universitats estrangeres.

L'IND+I Science consta de 8 premis de 1.500 euros cada un en diferents categories: agenda de les ciutats sostenibles, innovació i indústria, indústria verda per al creixement sostenible i polítiques d'innovació metropolitana.

Les persones que hi vulguin participar han d'estar matriculades, en el moment de la presentació, en un programa de doctorat de qualsevol universitat catalana o, en el cas d'estudiants residents a Catalunya, també en qualsevol programa de doctorat universitari espanyol o estranger.

Notícies relacionades

El termini de presentació de sol·licituds és el 20 d'octubre de 2017. Els candidats premiats seran convidats a presentar els seus assajos en un simposi, on també hi tindran l'oportunitat de debatre els assajos amb investigadors sèniors i amb representants governamentals i polítics d'alt nivell.

 Més notícies de Viladecans