Programa

El campió de ciclisme adaptat Sergio Garrote protagonitzarà el pregó de la Festa Major de Viladecans

Los Manolos, David Otero i els grups tribut a U2 i The Police encapçalen el cartell musical

Més de 60 propostes lúdiques, culturals i esportives per a totes les edats se citaran del 7 a l'11 de setembre

El Mamut de Viladecans serà un dels protagonistes de la Festa Major.

El Mamut de Viladecans serà un dels protagonistes de la Festa Major.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Viladecans celebra el final de l'estiu amb la seva Festa Major que, entre el 7 i l'11 de setembre, oferirà més de 60 propostas de tot tipus i per a totes les edats amb un programa centrat en la música i les activitats més tradicionals.

Així, l'esdeveniment s'obrirà el 7 de setembre a les vuit del vespre amb el pregó, que aquest any anirà a càrrec del campió de ciclisme adaptat Sergio Garrote i la ja habitual Espavilada del Mamut, per despertar-lo de la seva letargia estival amb l'ajuda dels Castellers de Viladecans. Després, hi haurà el tast de Suc de la Festa Major, fet a base de mojito sense alcohol, als jardins de Magdalena Modolell i disfrutar del tradicional Piromusical al parc de la Marina.

Els epicentres musicals de la Festa Major seran els jardins de Magdalena Modolell, per a la música més alternativa, el parc de la Marina, per als més joves, i el parc del Torrrent Ballester, amb els clàssics, aquesta vegada amb Los Manolos i els grups tribut a U2 i The Police com a plats forts.

A més, una de les principals novetats de la Festa respecte a altres edicions es troba en el cartell musical. Enguany s'ha estrenat una votació popular per escollir el grup del concert per a joves i el guanyador va ser l'exintegrant d'El Canto del Loco, David Otero.

Per als més petits, la Festa Major proposa moltes més atraccions de fira i, un any més, ofereix l'activitat ‘Festa Major Xica’, on podran disfrutar de jocs i un concert de rock. A més, també comptaran amb la Mamullada o la trobada de gegants, tradicions centrals de la Festa com els correfocs, els castellers, les sardanes, els balls andalusos i aragonesos, entre d'altres.

Notícies relacionades

Destacaran també les activitats esportives amb la clàssica carrera Atlètica Popular, que celebra la seva 39a edició i la presència d'altres activitats com partits de bàdminton, bàsquet, futbol, nació, beisbol, escacs, pesca esportiva o handbol.

Més notícies de Viladecans