Homenatge a Viladecans com a subseu olímpica de beisbol

L'encarregat de recollir el distintiu ha sigut el regidor d'esports de l'Ajuntament, Richard Calle

La torxa olímpica al seu pas per Viladecans el 1992. / AJUNTAMENT DE VILADECANS

La torxa olímpica al seu pas per Viladecans el 1992.
Félix Cano, jugador del Club Beisbol Viladecans i de la selecció espanyola de beisbol, porta la torxa paralímpica al començament del seu relleu davant de la Torre-roja de la ciutat.

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans va ser una de les ciutats homenatjades pel Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat en un acte de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 celebrat dimarts. La ciutat va ser llavors subseu de beisbol.

L'encarregat de recollir el distintiu ha sigut el regidor d'esports de l'Ajuntament de Viladecans, Richard Calle.

Aquest reconeixement formava part de la cerimònia de celebració dels 30 anys del CAR, organisme públic esportiu que es va crear arran de la designació de Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics per preparar els esportistes que haurien de competir.

Per les seves instal·lacions han passat importants esportistes nacionals i internacionals, entre els quals es troben els viladecanencs María Vasco, Valentí Massana, Beatriz Pascual, Mireia García i Carles Castillejo.

Notícies relacionades

L'acte va comptar amb la presència del rei, Felip VI; la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáez de Santa María, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Més notícies de Viladecans