On Catalunya

Trànsit

Viladecans completa el carril bici que uneix el centre de la ciutat amb la platja

La nova infraestructura és una via segregada per a bicicletes de 2,6 metres d'ample que discorre en paral·lel a la carretera

dsc 0267

dsc 0267

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VILADECANS

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha finalitzat la construcció del tram de 850 metres de carril bici pendent en la carretera B-204 Viladecans, completant així la via per a ciclistes que connecta el centre de la ciutat amb la platja.

L'Ajuntament de Viladecans ha informat que el nou tram de carril bici de la B-204 ja està obert a la circulació i que garanteix una ruta segura per a la bicicleta fins a la platja.

La nova infraestructura és un carril segregat per a bicicletes de 2,6 metres d'ample que discorre en paral·lel a la carretera, en la qual s'ha reduït l'amplada dels carrils per als vehicles de motor amb la finalitat de disminuir la velocitat i contribuir a la seguretat de la mobilitat.

Aquest tram connecta els dos carrils bici fins ara existents al Camí del Mar de Viladecans: un de dos quilòmetres construït fa vuit anys i un altre de 200 metres estrenat el 2016 amb la reforma del pont sobre la via del tren.

Notícies relacionades

Paral·lelament, l'Ajuntament de Viladecans ha actuat en les últimes setmanes per millorar la xarxa de carrils bici urbans que desemboquen al Camí del Mar, que connecta el nucli urbà i la platja.

Més notícies de Viladecans