Ple Municipal

Viladecans demana més recursos contra la violència de gènere

Es presenta una moció per definir-se com a municipi amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

L'últim Ple Municipal de l'Ajuntament de Viladecans va guardar un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere i va aprovar una moció per demanar que l'Estat augmenti en els pressupostos generals del 2017 l'assignació per a la lluita contra la violència de gènere i les polítiques d'igualtat.

També al principi de la sessió es van presentar dues mocions més: una per a uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI i una altra sobre la resolució del cas de la mort de Pedro Álvarez.

Un dels punts que va generar més debat va ser el d'ampliar el termini per edificar un nou hotel a la ciutat entre el Viladecans Business Park i el parc de la Marina.

D'altra banda, es va decidir passar l'ordenança de serveis funeraris al Ple del mes vinent, però sí que es va aprovar una modificació de taxes. També aquest mes es va aprovar la modificació del contracte del servei de recollida de residus i neteja viària i es va aprovar la selecció de la jutgessa de pau Santos Godino.

Notícies relacionades

D'una altra banda, en el torn de control i fiscalització plenària van prosperar les mocions de Ciutadans per la celebració d'un Ple extraordinari a l'any i contra la pobresa femenina, la de Guanyem per una regulació justa i eficient del servei públic del taxi i la de VSP per sol·licitar béns no matriculats. D'altra banda, no van aconseguir tirar endavant les mocions del PP en rebuig del referèndum ni la de VSP per a la millora de la difusió de les activitats municipals.

Més notícies de Viladecans