Comerç

L'outlet de Viladecans espera arribar a un 10% de visitants turistes durant l'estiu

El centre comercial ha registrat un 5% de compradors turistes durant els seus primers vuit mesos

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VILADECANS

El centre comercial Viladecans The Style Outlets ha registrat un 5% de visitants turistes durant els primers vuit mesos d'obertura i aspira a arribar a la xifra del 10% durant l'estiu degut a l'increment del turisme a Catalunya durant l'època estival.

En una trobada amb els mitjans, el gerent del Viladecans The Style Outlets, Joan Mas, ha explicat que els visitants turistes que rep el centre són, principalment, originaris de Llatinoamèrica, Àsia i de la resta d'Europa, en especial de França i Bèlgica.

"Abans d'estiu, el 5% de clients eren turistes; creiem que aquesta xifra augmentarà i que a l'estiu arribarà fins al 10%, per la feina que estem fent amb els tour operadors, per l'arribada de creuers a Barcelona i per la proximitat a zones com Sitges o Castelldefels", ha apuntat. 

Viladecans The Style Outlets ofereix diferents serveis enfocats al turisme com un punt d'informació turística de la Generalitat amb atenció en anglès, devolució anticipada de l'IVA, enviament de la compra a qualsevol destí internacional, un servei de 'personal shopper', guarda-roba i autobusos llançadora amb parada a Plaça de Catalunya, a Plaça d'Espanya i a la terminal de creuers del Port de Barcelona.

ATRAURE EL TURISTA DE NEGOCIS

El gerent del centre ha explicat que "un dels objectius és atraure al turista de negocis i convencions que arriba a Barcelona i que també dedica un temps a l'oci, que és un turista amb una alta capacitat adquisitiva".

En aquest sentit, l'outlet de Viladecans compta amb sales de fins a 90 metres quadrats per celebrar reunions i sessions de formació, com les que es van celebrar durant l'última edició del Mobile World Congress, quan es van triplicar les visites de turistes al centre comercial.

800.000 VISITANTS EN TRES MESOS

Durant els tres primers mesos d'obertura, Viladecans The Style Outlets va rebre 800.000 visitants i la previsió del centre és arribar als 2,5 milions de visitants durant el primer any de funcionament.

"El resultat és positiu, està en la línia del què esperàvem i l'estiu serà una època clau per veure cap on ens encaminem", ha manifestat Joan Mas.

Notícies relacionades

Actualment, el centre té 70 botigues obertes, el que suposa una ocupació del 80% de la superfície comercial, i està negociant la instal·lació de noves marques.

Més notícies de Viladecans