Empresa

B&B ven vuit hotels, un dels quals a Viladecans, a Corum per 30 milions

Tots els hotels del grup seguiran operant en règim de lloguer durant almenys 15 anys

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VILADECANS

El grup hoteler B&B Hotels ha tancat un acord amb el fons d'inversió francès Corum AM per la venda de vuit hotels, situats a Viladecans, Figueres, Girona, Granollers, Mollet, València, Albacete i Fuenlabrada, per un import total de 30 milions d'euros.

Els establiments es traspassen al fons d'inversió, tot i que l'empresa hotelera seguirà operant tots els establiments en règim de lloguer durant almenys 15 anys. La companyia d'origen francès compta en total amb prop de 400 hotels distribuïts a França (253), Alemanya (90), Itàlia (24), Espanya (20), Polònia (5), la República Txeca (1) i el Marroc (1). A més, recentment ha anunciat la seva expansió a Suïssa, Benelux, Àustria i el Brasil.

Amb la venda dels actius immobiliaris, B&B Hotels consolida a Espanya el seu model de negoci 'asset light', que considera clau "per poder mantenir les fortes taxes de creixement i rendibilitat aconseguides en el passat i projectar-les de manera sostinguda en el futur immediat".

La cadena hotelera s'assegura així el desenvolupament de nous projectes en col·laboració amb fons especialitzats en inversió immobiliària. "Aquesta operació és estratègica per a B&B Hotels, ja que permet a la cadena alleugerir el seu balanç a Espanya per poder mantenir en el futur un ritme fort de creixement a tota la península Ibèrica, on estem estudiant diverses oportunitats per incorporar ràpidament més hotels a la nostra xarxa", explica el director general d'Espanya i Portugal de la cadena, Jairo González.

Segons la seva opinió, aquesta venda permet fer valer les inversions realitzades en els darrers anys, "alhora que assenta les bases d'una col·laboració molt més àmplia amb un dels fons més dinàmics en el sector, tant per al desenvolupament de nous hotels com per a l'adquisició d'actius existents en l'ànim de reposicionar-los i fer-los valer".

A més de la venda dels vuit establiments, B&B Hotels i Corum han arribat a un acord per explorar noves oportunitats de creixement a Espanya i Portugal al llarg d'aquest 2017.

Notícies relacionades

Corum gestiona més de 1.300 milions d'euros en actius a Europa, repartits entre nou països: França, els Països Baixos, Alemanya, Itàlia, Espanya, Portugal, Irlanda, Bèlgica. El director d'inversions del fons, Philippe Cervesi, assegura que l'acord mostra la capacitat de Corum "per trobar actius interessants, amb bon retorn i excel·lents garanties, en un mercat calent com Espanya".

Més notícies de Viladecans

Temes:

Hotels