Automoció

El Ral·li de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges celebra la seva 59 edició

L'esdeveniment tindrà lloc el primer cap de setmana de març i recorrerà municipis com l'Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

El Ral·li Internacional de cotxes d'Època Barcelona-Sitges.  L'esdeveniment principal tindrà lloc el proper 5 de març encara que des del 20 de febrer es podrà visitar una selecció dels vehicles participants exposats al centre comercial L’Illa Diagonal de Barcelona.

Aquesta nova edició comptarà amb la participació d'automòbils construïts fins a l'any 1928 i fotos fabricades fins a 1938. El dissabte 4 de març, a partir de les deu del matí, els vehicles inscrits s'exposaran a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, on es realitzaran les verificacions per poder prendre la sortida l'endemà. El diumenge, 5 de març, es disputarà la prova, que sortirà des de la Plaça Sant Jaume, amb la tradicional baixada de bandera de les autoritats de Sitges i de Barcelona.

El recorregut manté l'itinerari tradicional que, després de sortir de la Plaça Sant Jaume recorrerà diversos carrers de Barcelona, travessarà les poblacions de L’Hospitalet i Cornellà per enllaçar amb la carretera C-245 que les conduirà pels termes municipals de Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Des d'allà prendran directament la C-246 rumb a les Costes del Garraf, per finalitzar la primera etapa al Port d’Aiguadolç de Sitges. Posteriorment, la caravana circularà pels carrers de Sitges de camí al punt de trobada final, al recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles quedaran exposats.

Notícies relacionades

Un jurat d'experts premiarà els cinc participants més elegants, les tres millors motocicletes, així com els tres automòbils més destacats segons la seva data de fabricació.

Més notícies d'Esplugues a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA