Projecte educatiu

'Cultura Emprenedora a l'Escola' de Viladecans incorpora una nova escola a la seva 5ª edició

Carles Ruiz valora aquest projecte com un dels més interessants pel seu treball amb les escoles i l'aportació als estudiants

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

El projecte ‘Cultura Emprenedora a l'Escola’ de Viladecans arriba a la seva cinquena edició i segueix creixent amb la incorporación del Col·legi Teide. Aquest se suma a les escoles Can Palmer, Montserratina, Enxaneta i Garrofer amb la cooperativa Cooperati27 per a acostar el món de l'emprenedoria als seus alumnes.

“És un projecte molt interessant per als nostres alumnes perquè els ensenya el treball cooperatiu, en consens i havent d'arribar a acords”, explica Inma Quintin, directora del Col·legi Teide. Quintin afegeix que “la finalitat d'aquest projecte no és només tenir uns productes i vendre'ls per treure un benefici econòmic, sinó el fet d'acostumar-los a treballar en equip.

Les cinc escoles participants han presentat les seves cooperatives davant un públic que comptava amb els dos padrins que s'incorporen aquesta edició al projecte, el dissenyador David Villa d'Estudi Comet i Pepa López de Delta Cooperativa. 

Per a l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, aquest “és un dels projectes més interessants que tenim. Estem treballant amb els nens i nenes als col·legis, amb la cultura emprenedora, la capacitat de posar-se d'acord, de cooperar, de no defallir si t'equivoques, de tornar a començar… Crec que tots els elements que es treballen aquí són molt positius”.

 

Notícies relacionades

 La part més visible del projecte es donarà al maig amb la venda dels productes de les vuit cooperatives a la Fira de Sant Isidre.

Més notícies de Viladecans