Comerç

L'outlet de Viladecans preveu arribar als tres milions de visitants durant el seu primer any

'Viladecans The Style Outlets' s'inaugurarà el proper 27 d'octubre amb un centenar d'establiments comercials

Neinver celebrarà un Fòrum d'Ocupació al setembre per posar en contacte empreses i candidats

1
Es llegeix en minuts
ACN / VILADECANS

‘Viladecans The Style Outlets’ ja té data d'inauguració. El proper 27 d'octubre obrirà les seves portes amb una superfície inicial de 20.000 metres quadrats i més de 90 establiments comercials. Els impulsors, Neinver i TH Real Estate, també han fet ja previsions d'afluència i compten que arribaran gairebé als tres milions de visitants durant el primer any d'obertura, entre els quals comptabilitzen visitants locals i estrangers.

El nou centre comercial preveu generar fins a 1.300 llocs de treball, entre directes, indirectes i induïts, quan ja estigui en marxa la segona fase. Per això, amb motiu de l'obertura del centre, Neinver posarà en marxa un Fòrum d'Ocupació el proper 15 de setembre per promoure l'ocupació a la zona i facilitar un punt de trobada entre les marques que estaran presents i els candidats que vulguin optar a les ofertes de treball relacionades.

Al maig ja s'havien llogat més del 50% dels espais comercials, d'uns 200 metres quadrats de mitjana cadascun, i dels quals un 10% seran negocis de restauració.

El centre es vol convertir en un “focus d'atracció turística i dinamització comercial de l'àrea metropolitana de Barcelona” amb una oferta transversal amb descomptes mínims del 30% durant tot l'any.

Amb l'objectiu d'incentivar el turisme de compres, el centre oferirà paquets especials per a grups i tindrà serveis específics com un punt d'informació turística amb atenció multilingüe, oficina de devolució d'IVA, guarda- equipatges o sala de reunions. A més, un servei d'autobusos connectarà el centre amb l'aeroport, la terminal de creuers i diversos punts del centre de Barcelona.

Notícies relacionades

Per una altra banda, disposarà de més de 1.700 places d'aparcaments i punts de càrrega de vehicles elèctrics. També disposarà d'instal·lacions i serveis que facilitin els accessos de vianants i el transport públic com un aparcament per a bicicletes amb una zona per fer petites reparacions, un carril bici connectat directament amb el nucli urbà, l'estació de Rodalies a l'entrada de l'outlet i diverses línies d'autobús interurbans que connectaran amb l'aeroport i altres punts de l'àrea metropolitana.  

Més notícies de Viladecans

Temes:

Comerç