Empresa

L'empresa pernilera Enrique Tomás obre una nova botiga a Viladecans

El pla d'expansió internacional estima assolir els 90 locals a tot el món a finals de 2016

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / VILADECANS

Enrique Tomás, firma dedicada a la compra i venda de pernil, reforça la seva presència a Espanya durant l'estiu amb un total de nou obertures repartides entre Madrid, Barcelona i Eivissa, que ha suposat la creació de 47 llocs de treball.

Entre els establiments oberts a Barcelona, ciutat que va veure néixer l'empresa, s'hi troben una al Carrefour de Viladecans, així com d'altres al Prat de Llobregat, Maremàgnum, Sant Gregori Taumaturgo i Sitges.

En concret, la companyia es troba immersa en un ambiciós pla d'expansió on estima assolir els 90 locals arreu del món al final d'aquest exercici.

Notícies relacionades

A més de Catalunya, també aposta fort per créixer a Madrid, amb nous locals als centres comercials d'Illa Blava, Príncep Pío i el Dreams de Gel. "Madrid, per qüestions geogràfiques i de territori, és una comunitat eminentment consumidora de productes ibèrics i més en concret del pernil. Esperem poder seguir creixent i oferint el nostre producte als madrilenys tal com portem fent des del primer dia", ha assegurat Enrique Tomás.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Comerç