'La Tierra-Media: Sombras de Mordor', expandint l'obra de Tolkien

Un nou títol basat en l'univers creat pel llegendari autor ens porta una història original i amb possibilitats d'estendre la franquícia

’La Tierra-Media: Sombras de Mordor’ presenta una història original basada en les novel·les de J.R.R. Tolkien

’La Tierra-Media: Sombras de Mordor’ presenta una història original basada en les novel·les de J.R.R. Tolkien / BLOGOCIO

1
Es llegeix en minuts
FERNANDO BORJAS

'La Tierra Media: Sombras de Mordor' és un videojoc que surt a la venda l'11 de novembre per a les plataformes PlayStation 3PlayStation 4Xbox 360Xbox One i PC. Cronològicament en la història de la Terra Mitjana se situa entre els fets ocorreguts durant 'El Hòbbit' i 'El Senyor dels Anells'.

Concretament, ens trobem un dia després de la batalla entre Sauron Isildur. El nostre protagonista és un nou personatge a la saga, Talion, que cau vençut per Sauron juntament amb la seva família. Amb l'ajuda de l'esperit salvador Celembribor, tornarem a la Terra Media a buscar venjança.

Notícies relacionades

Les novetats que ofereix 'La Tierra-Media: Sombras de Mordor' són d'un alt interès per a tots els jugadors que a més siguin fans de l'obra de J.R.R. Tolkien, ja que es tracta de la primera vegada en què, clarament, es presenten nous personatges i històries que completen l'obra original i que, en funció òbviament de l'èxit en vendes, podria seguir estenent la franquícia molt més del que actualment ha aconseguit.

A nivell narratiu, és interessant com l'ajuda de l'esperit Celembribor anirà desentranyant-nos la història de Mordor i de cadascun dels seus racons, sent molt sorprenent l'explicació de l'origen al voltant de la forja dels anells de poder que, posteriorment, obre les portes a la triologia d''El Senyor dels Anells'. El mateix Celembribor i personatges com Gollum apareixeran al joc perquè la connexió amb la història original sigui més gran.

Temes:

Franquícies