Barris en Marxa

Terrassa impulsa la remodelació de la zona esportiva del Segle XX per fomentar-ne l'ús

S'ha iniciat el procés de licitació per adjudicar les obres, que compten amb un pressupost de 230.000 euros

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa impulsa la remodelació de l'espai esportiu del Segle XX per promoure'n l'ús per part dels veïns. Aquesta actuació respon a una demanda que els representants veïnals han formulat en diverses ocasions al Consistori, que ja ha iniciat el procés de licitació que desembocarà en l'adjudicació de les obres. Aquest projecte s'emmarca dins del programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic corresponent a les actuacions de l'any 2018.

Aquest espai ha anat perdent la seva utilitat amb el pas del temps amb el consegüent deteriorament i, a més, “ha patit alguns episodis d'incivisme”, expliquen des de l'Ajuntament. Per aquest motiu, “es creia necessari fer una actuació en aquesta zona esportiva amb l'objectiu de posar fi a l'actual infrautilització”.

El projecte aprovat, per al qual s'ha iniciat la licitació, preveu la remodelació de diversos elements i, fins i tot, una reordenació de la part nord, és a dir, la que actualment està ocupada per les pistes de petanca i les taules de ping-pong.

Per un costat, es racionalitzarà l'organització de la meitat nord, ja que es generaran fins a quatre espais diferents, un amb les taules de ping-pong, un altre amb les pistes de petanca, un tercer com a espai públic de descans, i l'últim amb els elements de gimnàstica.

Per un altre costat, es renovaran els elements esportius, com la porteria i la cistella de bàsquet, i també se n'incorporaran alguns de nous, com cinc elements de gimnàstica i una taula de tenis de taula, a més d'aprofitar dues de les actuals.

També es renovarà l'enllumenat, que s'adaptarà als diferents usos de l'espai, es reformarà la tanca perimetral amb reforços en algunes zones i la redimensió en d'altres, i s'intervindrà sobre la zona enjardinada. En aquest últim cas, el projecte inclou la plantació d'arbrat que doni ombra a l'estiu en diferents espais, sobretot a la zona d'elements de gimnàstica i a la de descans.

Notícies relacionades

La licitació pública per a l'adjudicació d'aquestes obres compta amb un pressupost de més de 230.000 euros, i preveu un termini d'execució de tres mesos.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Ajuntaments