BaumannLab

El Servei de Joventut i Lleure Infantil de Terrassa atorga quatre beques de suport a la creació artística

Els ajuts volen fomentar la professionalització dels joves en l'àmbit artístic i afavorir la producció cultural a la ciutat

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

L'Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, ha concedit un total de quatre beques anuals per fomentar la professionalització dels joves creadors, així com el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat.

La comissió de valoració ha atorgat els ajuts d'aquesta convocatòria a ‘The glorious tragedy of youth’, de Joan Pallé, un projecte que treballa la idea de la joventut en l'imaginari consumista mitjançant un taller participatiu i una exposició; ‘Imatges a la ciutat. Reproduïdes. Proliferades’, de Flora Larriguire, que proposa un cicle de tallers teòrics i pràctics per reflexionar sobre la imatge gràfica proliferada en els entorns públics, i ‘Mars Oddity’, d'Ana Mar López, Pilar Villanueva, Roser Pruaño, Marcos Buenacasa i Sergi Ballesteros, un còmic interactiu que narra una història de ciència-ficció ambientada en Mart amb diverses línies narratives.

La comissió de valoració de la convocatòria de beques BaumannLab l'han format en aquesta edició el professor Gabriel Verderi, en representació de l'Escola d'Art de Terrassa; la tècnica municipal d'arts visuals Susana Medina, la comissària i artista visual Caterina Almirall, l'artista visual local Estela Ortiz, i la tècnica municipal de joventut Laura Fusté.

Bounties, becat per fer un videoclip

A més de les beques del BaumannLab, el Servei de Joventut i Lleure ha concedit també la beca TAM! 2017 per a la realització d'un videoclip. El projecte guanyador ha sigut el de la formació musical local Bounties, amb un equip creatiu format per Sergi Lanau, Ariadna Martínez i Berta Peyret, els quals gravaran un videoclip per donar a conèixer la seva música d'una forma més visual.

La Beca TAM! es dirigeix a professionals i amateurs dels àmbits de la fotografia, la creació audiovisual, el so o la il·luminació que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilitat, promoció i professionalització d'una formació musical.

L'objectiu d'aquesta beca és donar suport a joves creadors i afavorir que una formació musical emergent pugui millorar la seva posada en escena o donar-se a conèixer d'una forma creativa.

Notícies relacionades

La comissió de selecció d'aquesta beca l'han format l'enginyer de so Jordi Colomé, en representació de l'organització del festival TAM!; el professor de l'Escola Municipal de Música Daniel Garcia; Imma Bové, en representació de la Casa de la Música de Terrassa, i la tècnica municipal Laura Fusté, en representació del Servei de Joventut i Lleure Infantil de l'Ajuntament de Terrassa.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Art Beques