Balanç

El pla d'internacionalització de la Cambra de Terrassa tanca el 2017 amb 800 opcions de negoci

En els últims tres anys s'han incrementat un 40% les accions de prospecció comercial i un 23% les oportunitats de negoci

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

El Pla d'Acció Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa tancarà el 2017 havent generat 800 oportunitats de negociacompanyant un total de 70 companyies, segons informen des del mateix organisme.

En total, s'han portat a terme 11 missions comercials en 23 mercats internacionals d'Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica, que suposen unes dades semblants als registrats el 2016 i l'organisme egarenc ho ha atribuït a l'interès de les empreses a aquesta iniciativa.

En els últims tres anys, s'han incrementat un 40% les accions de prospecció comercial amb un augment de la mateixa xifra dels participants, a la vegada que hi ha hagut un augment del 23% de noves oportunitats de negoci.

Més de 400 empreses, unes dades que s'han mantingut en els últims quatre anys, han rebut el suport directe de la Cambra en aquesta acció d'internacionalització, en què també han participat prop d'un centenar d'empresaris.

Notícies relacionades

De cara a l'any que ve hi ha programades 13 missions de prospecció en un total de 30 mercats i arrencarà al gener a Mèxic. A més, passarà al llarg del 2018 per Rússia, Panamà, Singapur i Kuwait, entre altres països.

Més notícies de Terrassa