Nou govern municipal

El nou alcalde de Terrassa reorganitza de manera provisional el cartipàs municipal

Amadeu Aguado, nou portaveu del Govern, serà el primer tinent d'alcalde i Marc Armengol el segon

El nou alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, decretarà el cartipàs definitiu quan els nous regidors del PSC-CP prenguin possessió dels càrrecs. 

El nou alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, decretarà el cartipàs definitiu quan els nous regidors del PSC-CP prenguin possessió dels càrrecs.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / TERRASSA

El nou alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, modifica el cartipàs municipal amb una reorganització provisional fins que els cinc nous regidors de la llista del PSC-CP prenguin possessió dels seus càrrecs. Llavors, l'alcalde decretarà un nou cartipàs amb les delegacions definitives.

Amb aquesta reorganització provisional, Vega nomena Amadeu Aguado portaveu del Govern municipal i primer tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat i de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, i portarà totes les regidories que formen part d'aquestes dues àrees, excepte la d'esports, delegada a Marc Armengol.

Aguado també s'encarregarà de la regidoria de Presidència, Relacions Institucionals, Relacions Europees i Internacionals, i l'Observatori Econòmic i Social.

Marc Armengol serà el segon tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Drets Socials i Serveis a les Persones, i regidor de Comunicació i Premsa. Pel que fa a Territori i Sostenibilitat, Armengol és el titular de totes les regidories que depenen d'aquesta àrea, excepte la de Manteniment Urbà i Parcs Urbans, i la de Neteja i Recollida de Residus, delegades a Amadeu Aguado.

Pel que fa a Drets Socials i Serveis a les Persones, Javier García s'encarregarà de totes les regidories que formen part d'aquesta àrea.

Alfredo Vega no ha delegat l'àrea de Serveis Generals i Govern Obert, i portarà totes les regidories que depenen d'aquesta àrea, a més de la de l'Aigua, i exceptuant la d'Estructura Territorial, delegada a Amadeu Aguado.

Notícies relacionades

Pel que fa a les presidències dels Consells Municipals del Districte, Meritxell Lluís presideix la del districte 1, Javier García els districtes 2 i 6, Marc Armengol els districtes 3 i 5, i Amadeu Aguado el 4.

Més notícies de Terrassa