Solidaritat

La Policia de Terrassa recull més de 12.000 euros en una iniciativa solidària per al Sant Joan de Déu

A més, es van donar 641 cabelleres, que aniran a l'ONG Flocs Solidaris

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

La Policia Municipal de Terrassa ha recollit 12.809 euros en la iniciativa solidària 'Posa't al seu cap', que es destinaran a la construcció del Pediatric Center de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues.

Es tracta d'una campanya organitzada pel cos policial i que es va celebrar el 18 de setembre a la plaça Vella de la ciutat, i una de les activitats va recollir els donatius, que es van complementar amb un gest simbòlic de rapar-se o tallar-se el cabell per part dels assistents.

Així mateix, es van donar les cabelleres que es van tallar en el mateix punt cèntric de Terrassa i els que la gent va portar, aconseguint un total de 641 que aniran a l'ONG Flocs Solidaris.

Notícies relacionades

La campanya 'Posa't al seu cap', impulsada aquest estiu per la Policia de Terrassa i que ha tingut rèpliques en altres agents de cossos catalans, té prevista la impressió d'un calendari solidari de la policia egarenca que es presentarà a l'octubre i que també destinarà la seva recaptació al Pediatric Cancer Center.

La idea d'aquesta iniciativa és la d'empatitzar amb els nens i les famílies que estan passant pel procés de lluita contra una malaltia de càncer.