Policial

Detingut a Terrassa un sicari acusat de matar a trets dos homes

Pertanyia a clan mafiós que es dedicava al control il·legal de les empreses d'autobusos en Santo Domingo

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

La Policia Nacional ha detingut a Terrassa un fugitiu dominicà considerat un membre destacat d'un clan mafiós organitzat que es dedicava al control il·legal de les empreses d'autobusos a Santo Domingo.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat, gràcies a la cooperació policial internacional es va saber que el fugitiu podia estar a l'àrea metropolitana de Barcelona, per la qual cosa es va establir un dispositiu policial per localitzar-lo i arrestar-lo.

El 17 de gener de 2015, el detingut va matar de diversos trets un controlador i un conductor d'autobusos en una parada d'autobusos de Santo Domingo.

Notícies relacionades

Segons la policia de Santo Domingo, l'autor també havia causat la mort, en similars circumstàncies, a quatre xòfers més, i va fugir posteriorment del país.

El fugitiu va ser detingut a prop del seu domicili, on residia amb altres compatriotes, amb documentació falsa, a finals del mes d'agost passat, i l'Audiència Nacional ha de resoldre sobre la petició d'extradició de les autoritats judicials reclamants.